STIRI_long

Roberto De Zerbi a plecat de la Brighton în favoarea unei echipe din Franța

Roberto De Zerbi a plecat de la Brighton în favoarea unei echipe din Franța
Distribuie articolul

Roberto De Zerbi în vârstă de 45 de ani a plecat de la Brighton. Deși timp de 89 de jocuri, fusese la cârma formației din Premier League, decizia lui a fost fermă cu privire la a pleca din Anglia. Mai mult de atât, antrenorul Roberto De Zerbi, fusese unul dintre preferații lui Pep Guardiola, fapt pentru care nici acesta nu a reușit să îi schimbe decizia. Mai surprinzător este faptul că Roberto De Zerbi a optat pentru o formație din campionatul Franței; chiar dacă în ultimul timp presa anunțase că este dorit la cele mai renumite echipe din lume.

Oficial a ajuns la o înțelegere

Antrenorul italian a ajuns la un numitor comun cu formația Olympique Marseille. Roberto De Zerbi a semnat un contract ce va avea termen de valabilitate până în vara anului 2027. MAi mult de atât, gruparea din Marseille trebuie să le achite celor de la Brighton, nu mai puțin de 6 milioane de euro.

Comunicatul oficial din partea celor de la Olympique Marseille

„Olympique de Marseille anunță că a ajuns la un acord de principiu cu Roberto De Zerbi. Clubul lucrează în prezent cu toate părțile interesate pentru a oficializa sosirea antrenorului italian, precum și a staff-ului său, pe banca lui OM și pentru a pregăti pentru sosirea lui la Marsilia în zilele următoare” 

Antrenorul italian a fost dorit de către formația fracneză de ceva timp, deoarece și în urmă cu două sezoane au încercat să îl convingă. Doar că la acel moemnt, toate discuțiile au eșuat, iar Roberto De Zerbi alesese Anglia. Conform celor de la L’Equipe, în momentul de față antrenorul a fost de acord cu toate beneficiile. Mai mult de atât italianul experimentat și-a diminuat dorințele salariale, de cel puțin 10 milioane dde euro/an.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]