STIRI_long

România – Columbia Superamical

EURO 2024
Distribuie articolul

În această seară este programat meciul România – Columbia superamical. Partida este programată în această seară începând cu ora 21:30. Jocul este un meci amical de pregătire al echipei noastre pentru Campionatul European. În schimb formaţia Columbiei, se pregăteşte pentru Copa America. Jocul va avea loc pe Wanda Motropolitano din Madrid şi sperăm ca naţionala nostră să fie încurajată de peste 15000 de români. La Madrid se anunţă o seară plină de fotbal în condiţiile în care pe Santiago Bernabeu este programat meciul dintre Spania şi Brazilia.

Romania vrea alt joc

Naţioanala noastră a rămas datoare după jocul de acum câteva zile când au înfruntat Irlanda de Nord. Atunci tricolorii au facut un joc foarte modest nemulţumind pe toată lumea. După acel duel, presa, oameni din federaţie dar şi suporteri se gândeau cu emoţii la meciuril ce vor avea loc la EURO 2024. Totuşi astăzi sperăm să vedem altă prestaţie din partea tricolorilor.

Pentru acest duel, tehnicianul nostru va efectua cu siguranţă o serie de modificări în primul 11. Din lotul prezent la meciul cu Irlanda de Nord nu au mai fost incluşi pe foaia de joc Vasile Mogoş, Ştefan Târnovanu şi Adrian Rus. În locul acestora Edi iordănescu a hotărât să facă parte din lotul echipei Marian Aioani, Ionuş Nedelcearu şi Raul Opruţ. Cu siguranţă tehnicianul nostru va începe  cu unele schimbări şi duelul România – Columbia Superamical.

Columbia cea mai in formă naţională.

Naţionala Columbiei este în acest moment cea mai în formă echipă naţională. Din februarie 2022,  nu au mai suferit nici o înfrângere, astfel că ne vom măsura puterile cu un adversar de clasă. 15 victorii şi 5 remize a înregistrat naţionala din America de Sud în această perioadă.

Pentru naţionala nostră, Columbia este adversarul perfect  pentru noi pentru a vedea la ce nivel suntem în privinţa campionatului European.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]