STIRI_long

România s-ar putea să fie sancționată de UEFA!

România s-ar putea să fie sancționată de UEFA! / Foto: Eurosport
Distribuie articolul

50.000 de suporteri a României au fost prezenți în meciul cu Israel din Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Astfel că mai bine de un sfert dintre aceștia și-au făcut simțită prezența în din primul minut. Urmând mai apoi ca în următoarele minute, suporterii să aprindă mai multe torțe.

Cei care au avut curajul să introducă torțele în scopul de-a le aprinde au fost ultrașii. Scopul lor fiind unul clar: să susțină naționala României. Acest lucru nu este bine văzut de nimeni mai ales că selecționata lui Edi Iordănescu a pășit cu stângul.

UEFA este cu ochii pe naționala României, deoarece au avut mai multe zone închise la meciul cu Israel. Acest lucru vine ca urmare din cauza incidentelor cu Belarus, iar România are toate șansele de-a fi sancționată special cu meci fără spectatori.

„Cu torțe sau fără torțe” România a remizat

România a încheiat meciul cu Israel la scorul de 1-1 în etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024. Echipa României începuse promițător pe Arena Națională. Răzvan Marin avusese ocazia să marcheze un gol, datorită centrării lui Bancu. În minutul 27 Denis Alibec înscrisese primul gol pentru echipă. În minutul 53 Gloukh restabilește egalitatea pentru Israel.

În repriza a doua echipa României a fost dominată de Israel, fapt pentru care au reușit să își mențină doar egalitatea. La finalul partidei, ambele echipe au acumulat un punct. România se situează momentan pe locul 2 cu 8 puncte obținute. Pe când Israel se află în spatele lor cu doar 7 puncte câștigate. Elveția se menține pe locul 1 cu 10 puncte acumulate.

Marți 12 Septembrie, România se întâlnește cu Kosovo de la ora 21:45. 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]