STIRI_long

Ronaldo Deaconu a semnat oficial cu Farul Constanța

Ronaldo Deaconu a semnat oficial cu Farul Constanța
Distribuie articolul

În perioada de mercato al acestei ierni, Ronaldo Deaconu în vârstă de 26 de ani a fost în vizorul celor de la Farul Constanța și Dinamo. Totodată sportivul român ar fi putut opta pentru Campionatul Poloniei, dar și al Olandei. Însă decizia finală a fost în a se stabili acasă.

În trecut Deaconu făcuse parte din echipa celor de la Farul Constanța. Motiv pentru care nu ar fi pentru întâia oară în a colabora cu Gică Hagi. Mai exact în timpul junioratului fusese legitimat echipei de la Marea Neagră. Urmând mai apoi să plece la juniorii lui Feyenoord.

Astfel decizia pe care a trebuit să o ia, nu fost dificilă. Dintre Farul Constanța și Dinamo, a ținut să se întoarcă în locurile pe care le cunoaște. De altfel Farul Constanța a ținut să oficializeze această reușită pe site-ul oficial.

Ronaldo Deaconu și-a dat semnătura din poziția de jucător al echipei Korona Kielce. Echipă unde a stat doar un an și jumătate. În România mai avusese șansa de-a juca la seniori pentru ASA Târgu Mureș; Concordia Chiajna; Gaz Metan și Sepsi Sf. Gheorghe.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]