STIRI_long

Sepsi – Farul în seara aceasta de la ora 20:30! Etapa cu numărul 3 din Play-off

Sepsi - Farul în seara aceasta de la ora 20:30! Etapa cu numărul 3 din Play-off

Sepsi se întâlnește în seara aceasta cu Farul Constanța în cadrul celei de-a treia etapă din play-off-ul SuperLigii. Meciul se anunță interesant deoarece Sepsi este ocupanta locului 6, pe când Farul se situează pe locul 5. Pentru cei de la Sepsi miza este mare în seara aceasta, deoarece rezultatul final le poate da speranța de-a prinde un loc pentru Cupe Europene. În schimb dacă Farul obține victoria în seara aceasta îi va egala în clasament pe Rapid  și CFR Cluj.

Sepsi își pune speranțele în cel mai bun marcator din sezonul actual al echipei lor. Este vorba despre Ștefănescu, care a reușit pentru Sepsi să marcheze 11 goluri. Farul Constanța îi scoate la înaintare pe Larie și Munteanu. Cei doi sunt golgheterii echipei constănțene, ambii având câte 7 goluri marcate.

În acest an cele două echipe au avut ocazia de-a se duela o singură dată, la finalul sezonului regulat. Atunci echipa lui Hagi s-a impus ferm cu scorul de 1-0 împotriva lui Sepsi. Însă per total Farul s-a întâlnit cu Sepsi de 20 e ori și a înregistrat 9 victorii; 6 înfrângeri și 5 egal-uri.

Clasament play-off / Captură de ecran/ Foto: stirisport
Clasament play-off / Captură de ecran/ Foto: stirisport
[wpforms id="6518" title="true"]