STIRI_long

Simona Halep s-a retras în primul tur de la Trophee Clarins!

Simona Halep a abandonat în primul tur la Trophee Clarins!

Simona Halep în vârstă de 32 de ani a uimit publicul de la Trophee Clarins, datorită deciziei pe care a luat-o. Se pare că 1.149 WTA a ales să se retragă din setul al doilea în meciul cu McCCartney Kessler în vârstă 24 de ani și deținătoarea locului 123 WTA.

La scurt timp, sportiva româncă a oferit primele declarații cu privire la decizia finală, dar mai rapizi au fost cei de la Tennis Actu. Nu trebuie omis că Simona Halep este încă în procesul de readaptare ș recuperare cu privire la revenirea ei pe teren.

„Privată de Roland-Garros, Simona Halep s-a antrenat marți sub acoperișul Chatrier cu Alize Cornet , a fost vedeta zilei.

Din păcate, românca nu a reușit să-și finalizeze meciul. În timp ce conducea cu 7-5, 2-3 împotriva americancei McCartney Kessler, locul 123 mondial, fostul număr 1 mondial a aruncat prosopul după o oră și 30 de minute joc.

Încă are această problemă la genunchi… O recuperare dificilă pentru Halep. Nu a câștigat niciun meci de la sfârșitul suspendării.

Kessler ar putea să se confrunte cu capul de serie numărul 1, Emma Navarro, în runda următoare”, au scris cei de la Tennis Actu.

 

[wpforms id="6518" title="true"]