STIRI_long

Siyabonga Ngezana a primit o vizită surprinzătoare!

Siyabonga Ngezana a primit o vizită surprinzătoare!/ Foto: Sport Pictures
Distribuie articolul

Siyabonga Ngezana în vârstă de 26 de ani tocmai a revenit în țară și s-a alăturat echipei FCSB. Acesta și-a petrecut vacanța de iarnă în Africa de Sud, acolo unde se află întreaga lui familie. Sosit în România, nu a reușit să își aranjeze lucrurile, deoarece a plecat în cantonament cu FCSB.

Echipa patronată de Gigi Becali și-a petrecut perioada de pregătire în Antalya. Pentru Siyabonga Ngezana vacanța de iarnă nu a trecut oricum, ci și-a luat „inima în dinți” cerându-și iubita de soție. De altfel evenimentele frumoase se țin lanț în viața lui, deoarece în Antalya a avut parte de o vizită neașteptată.

Fostul coechipier de la Kaizer Chief l-a vizitat în Antalya pe Siyabonga Ngezana. Thabo Cele în vârstă de 27 de ani a fost colegul sportivului celor de la FCSB la academia din Africa de Sud, reușind să creeze o prietenie strânsă cei doi. Fotografiile postate de Siyabonga Ngezana pe Instagram au fost apreciate de toți urmăritorii acestora.

Mesajul din fotografia postată la „story time”-„Vizită specială” a strâns un număr impresionant de inimioare. Trebuie menționat că în prezent Thabo Cele este activ în lumea fotbalului, pe postul de mijlocaș și legitimat la o echipă aflată într-o stare mai puțin favorabilă din spațiul European.

Siyabonga Ngezana a primit o vizită surprinzătoare de la Thabo Cele!/ Foto: Samuel Shivambu/Backpagepix.
 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]