STIRI_long

Siyabonga Ngezana recunoaște că are un singur regret

Siyabonga Ngezana recunoaște că are un singur regret/ Foto: Profimedia
Distribuie articolul

În vara aceasta Siyabonga Ngezana în vârstă de 26 de ani venise la FCSB, după ce și-a petrecut timpul la Kaizer Chiefs. Inițial totul ar fi părut în regulă, doar că sud-africanul  s-a confruntat cu adaptarea în România.

Junioratul l-a petrecut la Kaizer Chiefs, loc în care a performat până în vara anului 2022. Tot anul trecut Gigi Becali plătise în schimbul lui suma de 600 de mii de euro. O dată ajuns în România Ngezana s-a confruntat cu adaptarea noului stil de viață. Conform Transfermarkt acesta valorează 750 de mii de euro pe piață.

Într-un interviu acordat recent a mărturisit că este recunoscător echipei Kaizer Chiefs, deoarece fără aceștia el nu ar fi ajuns în Europa și totodată în prezent nu i-ar fi cunoscut nimeni numele. Regretul pe care îl are este că nu reușise să obțină nici un trofeu alături de echipa precedentă.

Prestația lui în SuperLiga României a atras atenția celor de la Lorient. Deși a început într-un ritm mai lent, acum un club din Franța pare să fie interesat Siyabonga Ngezana. De asemenea această informație a confirmat-o inclusiv patronul FCSB-ului, Gigi Becali în vârstă de 65 de ani.

[wpforms id="6518" title="true"]