STIRI_long

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Karolina Muchova!

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Karolina Muchova!/ Foto: Charles Krupa / AP / Profimedia
Distribuie articolul

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile US Open de către Karolina Muchova. Românca în vârstă de 33 de ani nu a avut nici o șansă împotriva Karolinei Muchova. Astfel că la finalul partidei scorul fusese de 0-6,3-6 în favoarea sportivei de 27 de ani.

După eliminarea de la US Open sportiva a fost prezentă în cadrul conferinței de presă

Sportiva învinsă susține că la acest meci Karolina a fost bună și mai în formă. În primul set avea șansa de-a egala la 3-3, dar nu a reușit acest lucru. O apreciază și recunoaște că pe întreg meciul a știut ceea ce are de făcut. Sorana Cîrstea este de părere că jucătoarea în vârstă de 27 de ani merită victoria. În de-a lungul timpului Sorana Cîrstea s-a mai întâlnit în teren cu Karolina Muchova, iar în acest moment tot ce se pate spune este că jucătoarea adversă a fost mai bună în această zi.

Sorana Cîrstea urcă în clasamentul WTA

În urma parcursului pe care la avut în cadrul Grand Slam-ului american va încasa cecul de 455.000 de dolari. Totodată prezența sportivei în sferturile US Open îi aduce o poziționare foarte bună în clasamentul mondial al tenisului feminin. Astfel că în cursul săptămânii viitoare, sportiva în vârstă de 33 de ani se va clasa pe locul 26 WTA. Poziționarea pe locul 21 este cea mai bună clasare a Soranei Cîrstea. Rezultat pe care la atins în luna August 2023.

 

[wpforms id="6518" title="true"]