STIRI_long

Suporterii lui Dinamo l-au „înțepat” pe Cosmin Matei!

Suporterii lui Dinamo l-au „înțepat” pe Cosmin Matei
Distribuie articolul

Cosmin Matei în vârstă de 32 de ani s-a despărțit de Dinamo în vara anului 2022. Jucătorul luase decizia de-a face parte grupării din Sfântu Gherghe. De altfel în continuare este component al echipei Sepsi. Însă mijlocașul nu ar fi bănuit că în urma acestei decizii, își va atrage un număr important de suporteri nemulțumiți.

Suporterii celor de la Dinamo nu trecut cu vederea „trădarea” comisă de jucător. Cosmin Matei s-a retras din echipă, exact în momentul retrogradării grupării, la finalul sezonului 2021/2022. Datorită acestei alegeri, suporterii dinamoviști au ținut să îl eticheteze tot mai accentuat ca fiind „blatist”.

Toate privirile reci, vorbele adresate și eticheta l-au afectat pe Cosmin Matei. Într-un interviu acordat recent a mărturisit cât de greu i-a fost. Conform spuselor lui, ajunsese în situația de-a se închide în el, fără a mai comunica inclusiv cu familia lui. În cadrul celor de la Dinamo, jucătorul bifase 148 de meciuri, 24 de goluri și 21 de pase decisive. El era unul dintre jucătorii cei mai apreciați de suporteri, dar din cauza acelei decizii suporterii s-au simțit trădați.

[wpforms id="6518" title="true"]