STIRI_long

Toni Kroos își dorește să se retragă din activitatea sportivă. Colegii lui au fost luați prin surprindere

Toni Kroos își dorește să se retragă din activitatea sportivă. Colegii lui au fost luați prin surprindere

Toni Kroos în vârstă de 34 de ani își dorește să se retrag din activitatea sportivă, imediat după ce se va încheia EURO 2024. Acest anunț a fost unul izbitor, surprinzându-și inclusiv colegii de echipă. De altfel această decizie, nu a fost bine primită de unul dintre colegii lui, ajungând în postura de-al înjura pe jucător.

Mijlocașul celor de la Real Madrid, primise oferta pentru a-și prelungi contractul cu formația campioană. Însă Kroos îi dorește să părăsească lumea fotbalului, după EURO 2024, deoarece încă este în top. De altfel jucătorul a ținut să mai precizeze că își dorește să mai joace finala Champions League, urmând mai apoi să joace la Campionatul European cu reprezentanta Germaniei.

EURO 2024 va fi ultimul lui joc din carieră, iar decizia pe care a luat-o a supărat multe persoane. Printre care se numără colegul lui, fundașul dreapta Lucaz Vazquez. Fundașul nu a mai ținut cont, iar ceea ce-a comentat pe platforma unde Kroos și-a exprimat dorința de retragere, sunt halucinante; încât nu pot fi rescrise.

”17 iulie 2014 – ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimat viața. A fost începutul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la finalul acestui sezon, acest capitol se va sfârși. Nu voi uita niciodată această perioadă de succes.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au primit cu brațele deschise și au avut încredere în mine. În special, vreau să vă mulțumesc vouă, suporterilor lui Real Madrid, pentru afecțiunea pe care mi-ați arătat-o încă din prima zi. De asemenea, această decizie înseamnă încheierea carierei mele de fotbalist în această vară, după EURO.

Am spus mereu: Real Madrid va fi ultima echipă la care voi juca. Sunt fericit și mândru că am luat această hotărâre la timpul potrivit și am ales eu când să se termine. Ambiția mea a fost mereu să-mi închei cariera când sunt încă în top. De acum înainte avem un singur gând: împreună pentru al 15-lea (n.r.- trofeu UEFA Champions League). Hala Madrid!”, a relatat Toni Kroos, pe Instagram.

În anul 2018 Toni Kroos fusese declarat cel mai bun fotbalist din Germania. Acesta având în palmares 34 de trofee; printre care Cupa Mondială cu naționala Mannschaft-ului; 5 Trofee UEFA Champions League și 5 trofee obținute în cadrul Supercupei Europa. La activ are 463 de meciuri; 98 de asist-uri; 28 de goluri la Real Madrid.

Pentru Bayern Munchen are 205 de meciuri înregistrate; 49 de pase decisive și 24 de goluri. De altfel pentru Bayern Leverkusen a înregistrat 48 de meciuri; 13 asist-uri și 20 reușite.

 

[wpforms id="6518" title="true"]