STIRI_long

U Craiova 1948 a rămas fără antrenor!

U Craiova 1948 a rămas fără antrenor!
Distribuie articolul

U Craiova 1948 întâmpină probleme din nou cu privire la cine să îi antreneze. Se pare că Nicolae Dică în vârstă de 43 de ani tocmai s-a retras din această funcție. Acest lucru se întâmplă la nici o lună de când a intrat în funcție.

O nouă schimbare esențială pentru U Craiova 1948

Alexandru Mititelu- patronul echipei U Craiova 1948.
Alexandru Mititelu- patronul echipei U Craiova 1948.

Adrian Mititelul este deja cunoscut în spațiul public ca fiind unul dintre cei mai vulcanici oameni, când vine vorba de fotbal. Se pare Nicolae Dică nu a atins standardele pe care patronul le-a cerut. Fapt pentru care jucătorii vor avea un nou antrenor.

În prezent se zvonește că Nicolo Napoli s-ar putea să vină la U Craiova 1948. Astfel că Mititelu a discutat despre o posibilă reîntoarcere a lui Napoli la Craiova. Cei doi ar ajunge la a 10-a oară când încearcă să lucreze împreună.

Prietenia există

Patronul de U Craiova 1948 a declarat că prietenia cu antrenorul Nicolo Napoli este prezentă și cât se poate de reală. Cu toate că în de-a lungul anilor au existat de mai multe ori tensiuni din cauza rezultatelor obținute în meciuri. Tocmai de aceea au ajuns la acordul comun, de-a renunța la orice colaborare care are legătură cu fotbalul și mai ales cu echipa lui. Astfel că decizia a fost benefică și relația de prietenie nu a fost afectată.

Slabe șanse de-a reveni Nicolo Napoli la U Craiova 1948

În mod cert ambele părți sunt de părere că cel mai bine este de-a păstra distanța pe plan profesional. Astfel că în această situație nu se pune problema de-a mai exista colaborări. Își trimit mesaje scurte, se respectă și nimic mai mult nu se anunță în viitorul apropiat.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]