STIRI_long

Ucrainienii au urmărit jocul dintre România-Bulgaria mai intens decât suporterii români! Ianis Hagi a reușit să aducă entuziam în tribune!

Ucrainienii au urmărit jocul dintre România-Bulgaria mai intens decât suporterii români! Ianis Hagi a reușit să aducă entuziam în tribună

Echipa națională a României s-a întâlnit cu Bulgaria în cadrul unui meci amica, de dinaintea startului a competiției EURO2024. Meciul dintre cele două echipe s-a disputat pe Stadionul Steaua din Ghencea, cu un număr relativ bun de spectatori.

Deși România nu a obținut victorie, se poate bucura de scorul 0-0; dat fiind că au fost urmăriți de către ucrainieni. Mai mult decât atât, presa din Ucraina s-a grăbit să vină cu o concluize destul dde usturătoare pentru naționala României.

Ucraina a criticat dur prestația „Tricolorilor”

„România nu a putut să învingă una dintre cele mai slabe naționale”- au preciizat jurnaliștii ucrainieni football24.ua. Mai mult de atât a reamintit eroarea lui Dennis Man în vârstă de 25 de ani. România reușise să obțină un penalty de la 11 metri; motiv pentru care și-au pus speranța în tânărul jucător.

Dennis Man în schimb a ratat o lovitură de la 11 metri în repriza secundă, terminându-se jocul cu scorul de 0 la 0. De altfel la finalul partidei, jucătorul a ținut să specifice că nu el trebuia să execute lovitura.

„În pregătirile pentru EURO 2024, România a terminat la egalitate cu Bulgaria. România va fi prima adversară a Ucrainei la EURO 2024, așa că a fost interesant să-i urmărim amicalul cu Bulgaria. Adversara arăta ca un sac de box: din noiembrie 2022, bulgarii au câștigat un singur meci din 13 disputat, cu Tanzania. O victorie ușoară a României era anticipată.

Tricolorii au avut inițiativa și o posesie de 60% și nu le-au oferit oportunități adversarilor. În prima repriză, gazdele puteau marca de 3 ori, prima dată chiar în minutul 3, când Răzvan Marin a primit o pasă filtrantă de la Dennis Man, în careu, dar portarul bulgar a respins.

În minutul 19, același Răzvan Marin a primit o pasă de la Drăguș, a trecut de portar, însă a intrat în unghi și a ratat, în cele din urmă. În minutul 43, Drăguș a fost față în față cu portarul bulga, dar a trimis peste bara transversală. În final, cele două echipe au intrat la cabine fără goluri pe tabelă.

În starul reprizei secunde, Stanciu a obținut un penalty, dar Man l-a ratat. După aceea, România nu a mai arătat nimic la nivel de organizare, nimic interesant, iar bulgarii au avut câteva contraatacuri. S-a terminat 0-0, iar rivala noastră de la EURO nu a impresionat deloc”. – au continuat să precizeze  cei de la ootball24.ua

Ucrainienii au urmărit jocul dintre România-Bulgaria mai intens decât suporterii români! Ianis Hagi a reușit să aducă entuziam în tribună/ Foto: Sport Pictures
Ucrainienii au urmărit jocul dintre România-Bulgaria mai intens decât suporterii români! Ianis Hagi a reușit să aducă entuziam în tribună/ Foto: Sport Pictures

7 iunie: ultimul meci amical pentru România

Pe data dde 7 iunie, România are programat ultimul meci amical. Formația lui Edi iordănescu se va întâlni cu Liechtenstein pe Stadionul Steaua, începând cu ora 21:00. Acest joc reprezentând ultima verificare de dinaintea EURO2024. De altfel nu trebuie uitat că pe data de 17 iunie, România va avea întâlnire directă cu Ucraina la EURO2024. Cele două formații se vor întâlni la Munchen, fiind înscriși în Grupa E. 

Ianis Hagi i-a entuziasmat pe suporteri în meciul cu Bulgaria

Jucătorii lui Edi Iordpnescu nu au strălucit în totalitate, dar au reșit să se mențină pe linia de plutire. Deși formația nu a marcat nici un gol, au fost câteva momente în care suporterii se entuziasmau și își aplaudau echipa.

În minutul 61, selecționerul României a făcut trei schimbări, Drăgur, Marin și Mihăilă au fost înlocuiți cu Florinel Coman, Ianis Hagi și Daniel Bîrligea. În minutul 84, Ianis Hagi reușise să le aducă zâmbetul pe buze suporterilor români, datorită intrării lui prin alnecare în apropierea propriului careu.

Ianis Hagi a fost inspirat cu aceea alunecare, deoarece reușise să baneze acțiunea lui Iliev, în flancul stâng. Bulgaria era pregită de atac, dar Ianis Hagi a stopat această acțiune; fapt pentru care publicul entuziasmat l-a aplaudat pentru deposedarea perfectă.

[wpforms id="6518" title="true"]