STIRI_long

Ultimul meci din play-off-ul SuperLigii. Prima victorie pentru Rapid București

Ultimul meci din play-off-ul SuperLigii. Prima victorie pentru Rapid București

Rapid București s-a întâlnit cu FCSB în cadrul ultimului meci din play-off-ul SuperLigii din acest sezon. Etapa cu numărul 10 din play-off le-a adus prima victorie rapidiștilor; pe când FCSB și-a pus în teren jucătorii de rezervă.

Ultimul meci din play-off. Prima victorie pentru Rapid

Rapid și-a dorit această victorie cu orice preț, deoarece în cele 9 etape nu reușise să obțină nici-o victorie. Astfel pe terenul propriu au început duelul într-o formă bună.

Funsho este cel care a deschis scorul în minutul 11. Respingerea lui Andrei Vlad fusese eronată, motiv pentru care balonul s-a rulat până în plasă. Albion RRahmani în vârstă de 23 de ani, fusese la un pas de-a marca un gol pentru formația Rapid. Însă atacantul a trimis mingea peste poartă.

FCSB a încercat să marcheze un gol în minutul 38, prim David Miculescu în vârstă de 22 de ani. Jucătorul reușise să se îndrepte spre poarta celor de la Rapid, dar Bogdan Ungureanu în vârstă de 17 a respins mingea în corner.

În minutul 42 Claudiu Petrila marchează al doilea gol pentru formația giuleștenilor. În partea a doua a meciului, FCSB a început într-o formă mai bună, reușind să stăpânească mai mult careul celor Rapidului.  Alex Băluță l-a faultat în careu pe Răzvan Oaidă. Motiv pentru care în minutul 50, arbitrul Szabolcs Kovacs a dat penalty pentru formația oaspete.

Lovitura de pedeapsă fusese anulată din cauza lui Nana Antwi, deoarece acesta a fost ofsaid. În minutul 68, Rapid avusese o altă ocazie de-a marca cel de-al treilea gol, dar RRahmani a trimis mingea în bară. Astfel ultimul meci din acest sezon s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Rapid, înregistrând prima victorie din play-off-ul SuperLigii.

 

[wpforms id="6518" title="true"]