STIRI_long

Vasile Mogoș a suferit o accidentare în meciul cu Irlanda de Nord! Fundașul dreapta își dorește să fie prezent la EURO 2024!

Vasile Mogoș a suferit o accidentare în meciul cu Irlanda de Nord!

Vasile Mogoș în vârstă de 31 de ani a avut parte de o accidentare destul de gravă în timpul meciului amical dintre România și Irlanda de Nord. Meciul s-a disputat pe Arena Națională din București, iar rezultatul final a fost 1 la 1. Cu toate acestea incidentele nu au fost lipsite și unul dintre jucătorii naționalei a avut parte de o accidentare.

Fundașul dreapta, Vasile Mogoș a avut parte de o accidentare, chiar în minutul 41. Acesta a urmărit balonul, fără a se mai asigura. Moment în care s-a ciocnit cap în cap cu Brodie Spencer. Lovitura a fost una destul de gravă, fiind nevoit să părăsească terenul de joc.

Echipa medicală l-a transferat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. În urma investigațiilor amănunțite s-a constat că lovitura suferită i-a provocat p comoție cerebrală. De altfel în continuare jucătorul își dorește să facă parte din echipa națională și nu poate admite ideea de-a rămâne pe dinafară în pregătirea pentru EURO 2024.

Pentru Fanatik, jucătorul a ținut să declare mai multe informații cu privire la accidentare. Totodată starea lui de sănătate este stabilă, iar la două zile distanță acesta deja are puterea de-a reda despre cele întâmplate.

Îmi amintesc că am încercat să trimit mingea în careu cu capul. Eu și adversarul am sărit spre ea, dar în încercarea de a lovi balonul, m-a lovit puternic cu capul în tâmplă.

Pe moment credeam că am o rană deschisă, că mi-ar curge sânge, dar nu era așa. M-am ridicat, am reintrat în joc, dar la următoarea fază de pe teren am simțit că-mi pierd cunoștința.

Medicii mi-au recomandat să fac cinci-șapte zile repaus de la antrenamente sau jocuri, acesta fiind și motivul pentru care m-am întors la Cluj și nu am plecat alături de echipa națională în Spania…”

Conform Transfermarkt Vasile Mogoș atinge suma de 700.000 de euro/ cotă piață. Acesta a înregistrat 5 meciuri pentru Naționala României, dar nu a marcat nici un gol. În vara anului 2023 a ajuns la CFR Cluj, unde a jucat în 26 de meciuri. Înainte de-a veni la echipa ardeleană, fundașul dreapta jucase la Crotone.

[wpforms id="6518" title="true"]