STIRI_long

Victorie pentru Middlesbroug în meciul cu Chelsea!

Victorie pentru Middlesbroug în meciul cu Chelsea!
Distribuie articolul

Victoria obținută de Middlesbroug în meciul cu cei de la Chelsea a uimit întreaga lume. Scorul decent de 1-0 pentru „Boro” în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, o face ca această echipă să treacă la favorită.

În minutul 37 Hayden Hackney reușește să marcheze golul învingător din pasa lui Isaiah Jones. Astfel cei de la Middlesbrough începuseră cu dreptul meciul cu cei de la Chelsea. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni alte două echipe și anume Liverpool cu Fulham.

Chelsea Londra nu stă foarte bine la capitolul clasament, deoarece în Premier League se clasează abia pe locul al zecelea. Mai dureros pentru aceștia este faptul că patronul a investit o sumă impresionantă, aproximativ un miliard de euro pentru conturarea și formarea lotului actual.

Pe de altă parte nu trebuie uitat nici faptul că echipa londoneză are în palmares cinci trofee, iar în anul acesta a reușit să le elimine pe Wimbledon, Briighton, Blackburn și nu în ultimul rând pe Newcastle în loviturile de departajare.

Trebuie reamintit că Middlesbrough este echipa care a spulberat visul FCSB-ului din 2006 (pe atunci Steaua). Mai exact visul finalei Cupei UEFA.

[wpforms id="6518" title="true"]