STIRI_long

Victorie pentru „U” Cluj” în meciul cu Oțelul Galați” Universitatea Craiova ți „U” Cluj se vor lupta pentru un loc în Conference League

Victorie pentru „U” Cluj” în meciul cu Oțelul Galați” Universitatea Craiova ți „U” Cluj se vor lupta pentru un loc în Conference League

Astăzi Universitatea Cluj s-a întâlnit cu formația celor de la Oțelul Galați în cadrul primei semifinale a barajului pentru calificarea în preliminariile Conference League. În cadrul acestei întâlniri, formația ardeleană reușise să se impună categoric, obținând victoria cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Oțelul Galați.

Universitatea Cluj s-a impus cu două goluri în minutul 62 și minutul 72,  când argentinianul Anselmo reușise două figuri frumoase la poarta rivalilor. Astfel în urma acestui succes, formația s-a calificat în finala barajului pentru Conference League.

Antonio Suciu a debutat în tricoul celor de la „U” Cluj, având de altfel o dublă satisfacție la finalul celor 90 + 4. Tânărul de origine din Baia Mare, a reușit o prestație frumoasă în cadrul acestui baraj pentru calificarea în preliminariile Conference League.

Oțelul Galați părea să fie în formă bună, deoarece în prima repriză reușise să își creeze mai multe ocazii la poarta celor de la Universitatea Cluj. Însă nu trebuie omis faptul că portarul de la „U” CLuj- Edvinas Gertmonas în vârstă de 27 de ani, reușise să salveze situațiile.

În minutul 27 Oțelul Galați obținuse penalty, dar Anes Rusevic în vârstă de 27 de ani, a ratat această ocazie; prin respingerea portarului. Astfel în partea secundă a meciului, jocul se echilibrase, urmând mai apoi ca formația din Ardeal să preia conducerea absolută.

Universitatea Craiova trebuie să își mențină ritmul pentru a obține „biletul” la Conference League; chiar dacă finala dintre cele două echipe se va disputa pe terenul oltenilor.

[wpforms id="6518" title="true"]