STIRI_long

Victorie pentru universitatea Craiova în meciul cu cei de la Sepsi!

Victorie pentru universitatea Craiova în meciul cu cei de la Sepsi!
Distribuie articolul

Universitatea Craiova s-a întâlnit în cursul zilei de azi cu cei de la Sepsi în cadrul celei de-a 24-a etapă din SuperLiga României. În prima jumătate a jocului, părea că cei de la Sepsi Sfântul Gheorghe sunt stăpâni pe balon, deschizând scorul prin golul marcat de Grabiel Debeljuh în minutul 33. Doar că oltenii au reușit să întoarcă scorul în cea de-a doua jumătate a meciului.

Jovan Markovic restabilește egalitatea în minutul 45+2 pentru universitatea Craiova. Urmând mai apoi ca în minutul 74, Elvir Koljic să marcheze golul de 2 la 1 pentru olteni. Chiar dacă statistic Sepsi a stat mai bine, la capitolul șuturi, posesie, pase și pase prezise, Alexandru Crețu reușește să înscrie pentru Universitatea Craiova golul învingător.

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova se situează pe locul 4 în clasamentul SuperLigii cu 37 de puncte obținute în toate cele 24 etape disputate. În ultimele 5 jocuri, oltenii au reușit să înregistreze o victorie, două înfrângeri și două remize. În fața lor se află Rapid cu 42 de puncte acumulate.

Sepsi pe de altă parte este clasată pe locul 6 cu doar 33 de punte acumulate. În ultimele 5 jocuri disputate, Sepsi a înregistrat două înfrângeri, două victorii și o remiză.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]