STIRI_long

Vreți să ne luați și suporterii!?

Vreți să ne luați și suporterii!?/ foto stirisport / Rapid

Nu înțeleg de unde atâta răutate, de unde atâta ura? Până unde trebuie sa se ajungă să pierdem și fotbalul acesta așa sărac cum e dar e al nostru și care trăiește prin suporteri!

Se creează atâta tam tam pentru niște torțe și fumigene despre care știe toată lumea si nu în ultimul rând care se folosesc de secole pe stadioane și nu doar în România!
Am văzut cu toții asemenea atmosfere create pe stadioanele din Serbia, Bulgaria, Grecia, Albania, Turcia și lista poate continua.

Cine ne poate interzice sa trăim fotbalul așa cum simțim? Cine poate condamna galeria și suporterii Rapidului? Cine nu știe că cel puțin jumătate din echipele din SuperLiga folosesc astfel de torțe și fumigene la toate meciurile de pe propriul teren!?
Cum a ajuns doar Rapid în situația asta? ( și nu o scrie un fan al Rapidului !)

Indiferent de ce echipă era în aceasta situație sentimentele erau aceleași! Țin să cred că a început să deranjeze această echipă datorită rezultatelor obținute și mai ales prin prestația lor de pe teren!

Oare echipa este săpată din exterior sau pur și simplu au tras un loz pe care scria Rapid și a început bâlciul? ( voi ce variantă alegeți? Rivalitățile din teren au ajuns la un alt nivel ?

Când cineva se ridică printr-un proiect serios, cu bazele solide, cu o conducere profesionistă și cu foame de performantă … . Noi ce facem? Încercăm să ștergem tot ce este bun și să pătăm o imagine creată corect cu un noroi improvizat?

Cine poate răspunde la toate aceste întrebări si să facă dreptate, să arate ca rapidiștii merita tot acest circ ?
#Susțin suporterii rapidului

[wpforms id="6518" title="true"]