STIRI_long

Xavi este de părere că doi dintre jucătorii lui poate face diferența în orice meci

Xavi este de părere că doi dintre jucătorii lui poate face diferența în orice meci

Xavier Hernández Creus în vârstă de 44 de ani este antrenorul celor de la Barcelona și în urma rezultatului obținut cu cei de la Mallorca a reușit să își exprime o nouă viziune. În confruntarea dintre Barcelona- Mallorca, echipa lui obținuse victoria cu scorul de 1-0. Motiv pentru care la finalul jocului, acesta a avut o declarație interesantă.

Doi jucători de perspectivă pentru Barcelona

Antrenorul celor de la Barcelona are încredere cu privire la viitorul echipei și deja și-a conturat ideea de cum va arăta noua eră. Xavi este ferm convins că doi dintre jucătorii pe care îi antrenează, sunt cu adevărat foarte buni. Este vorba de Yamal și Cubarsi.

Lamine Yamal are doar 16 de ani, pe când Pau Cubarsi 17 ani. Cei doi au reușit să ducă până l finalul meciului, într-un ritm spectaculos. De altfel Xavi consideră că cei doi jucători pot face diferența cu privire la schimbarea generației, în cadrul clubului „Blaugrana”.

Lamine Yamal a înregistrat 28 de apariții în La Liga, reușind să marcheze 5 goluri, iar Pau Cubarsi a atins cel de-al 9-lea meci în care este prezent în La Liga.

Barcelona rămâne fără Xavi

În urmă cu puțin timp Xavi a anunțat că va pleca de la Barcelona, la finalul acestui an. Tocmai de aceea este fericit și încrezător cu privire la viitorul acestei echipe, pentru că jucătorii pe care îi pregătește vor fi destul de puternici în a merge mai departe.

[wpforms id="6518" title="true"]