STIRI_long

Yassine Bounou s-a alăturat echipei Al-Hilal!

Yassine Bounou s-a alăturat echipei Al-Hilal!
Distribuie articolul

Arabia Saudită tocmai ce-a mai bifat un nou transfer! Jucător în Supercupa Europei, transferat în inima Arabiei Saudite. Al- Hilal a reușit un transfer semnificativ pentru gruparea saudită. Fostul jucător în Supercupa Europei- Manchester City- Sevilla a acceptat oferta care îi venise în față.

Neymar este  punctat ca unul dintre cele mai bune transferuri în gruparea Al-Hilal!

Deși Al-Hilal tocmai reușise să îl convingă pe starul brazilian Neymar în vârstă de 31 de ani, aceștia nu sunt pregătiți să oprească alte transferuri avantajoase. Tocmai de aceea nu este o surpriză, vestea că Yassine Bounou  a ales să joace în Arabia Saudită. Portarul marocan în vârstă de 32 de ani, reușise în de-a lungul timpului să impresioneze în cele mai importante meciuri.

Astfel „Bono” a semnat contractul ce are valabilitate 3 ani în echipa saudită. Miercuri tocmai și-a bifat meciul în Supercupa Europei, primind o notă foarte bună. 7,6 pentru defilarea lui și evoluția spectaculoasă. De asemenea portarul nu a ezitat și intervențiile lui au contat pentru echipă.

Yassine Bounou a câștigat două trofee Europa League

Marocanul în vârstă de 32 de ani, face parte din gruparea FC Sevilla încă din toamna anului 2020. Un timp relativ scurt, dar în care reușise să obțină două trofee importante în palmares. Nu este de mirare că Al-Hilal a fost dispusă să cheltuie în jur de 3000 de milioane de euro pentru această vară, deoarece aduc în echipa lor toate vedetele lumii pe fiecare post.

Fotbaliștii aduși la echipa Al-Hilal în vara aceasta

Neymar  de la PSG, pentru 90 de milioane de euro.
Malcom  de la Zenit Sankt Petersburg, pentru 60 de milioane de euro.
Ruben Neves  de la Wolves, pentru 55 de milioane de euro.
Sergej Milinkovic-Savic  de la Lazio, pentru 40 de milioane de euro.
Kalidou Koulibaly  de la Chelsea, pentru 23 de milioane de euro.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]